За нас

Пан Интертрејд ДОО Скопје е лиценциран трговец и снабдувач со електрична енергија во Македонија. Компанијата работи успешно од 2012 година и зад себе има одлични резултати во изминатиот период. Од Септемви 2014 година почна да работи и во Р.Србија преку фирмата Пан Интертрејд Србија и со тоа го зајакна своето учество на балканскиот пазар на електрична енергија.

Повеќе...

Корисни линкови

www.erc.org.mk
www.mepso.com.mk
www.hupx.hu

Контакт

ПАН ИНТЕРТРЕЈД ДОО Скопје
+389 2 3098 270
+389 2 3098 270
office@panintertrading.com

Повеќе...